divendres, 21 d’octubre del 2011

Un final feliç

Un amic meu que llegeix aquest blog diu que li agrada, tot i que, en mig de tanta denúncia més que justificada, de tant en tant voldria trobar-hi també algun article amb “final feliç”.
Em repta, doncs, a buscar una manera d’alegrar-li el dia i em suggereix explicar, per exemple, per què m’agrada tant escriure.
Ja que el tema que em proposa, encara que no en sé ben bé el perquè, em sembla una mica carrincló (amb perdó del meu amic), he decidit escollir-ne un altre que, al capdavall, no se n’allunya massa: la meva passió per a la Terminologia.
En general, tenint en compte el meu perfil fonamentalment tècnic, crec que les llengües m’interessen perquè tenen molta lògica al darrere, gairebé tanta com la que es pot trobar en la informàtica.
Amb la Terminologia, em passa més o meny el mateix, ja que, en aquella cerca engrescadora cap a la solució òptima per expressar un concepte, en aquella comparació constant amb casos semblants, en aquella possibilitat de proposar alternatives, hi veig moltes analogies amb la investigació científica.
Doncs, vet aquí un article amb “final feliç”: visca la Terminologia!

3 comentaris:

  1. auguro molt de futur a la teva història d'amor amb la terminologia!!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Cherry!
    Espero que sigui una història d'amor duradora...

    ResponElimina
  3. Menys amor i més sexe (amb la terminologia, vull dir)

    "Anònim"

    Pista: ¡Vengavino!

    ResponElimina


Blocs que segueixo