divendres, 6 de maig del 2011

Temps de campanya

Per fi, ja ha començat la campanya electoral.
A partir de la passada mitjanit, tot s’hi val i res ja no és el mateix.
Qui se’n vagi pel carrer o miri una mica la televisió, es trobarà per tot arreu fotos o vídeos amb cares que, en la majoria dels casos, no li agradaran gens.
Tot i així, d’aquí a dues setmanes, haurem de fer l’esforç d’escollir la cara que ens desagradi menys, és a dir la de la persona a qui donaríem les claus de la ciutat en què vivim. Ai senyor, quina feinada!
I sort per als que podran triar, perquè em consta que, en molts municipis, només hi ha haurà una persona per elegir. Doncs, molt bé si t’agrada, però, si no t’agrada, que t’hi vagis acostumant...
Amb tot, pel que sembla, l’Ajuntament de Tarragona farà excepció, ja que hi haurà ni més ni menys que 15 candidats que s’ho jugaran tot per intentar guanyar-se'n l’alcaldia. Això significa que els electors de Tarragona podran disposar de moltes opcions per triar. Però, potser, també vol dir que ho tindran encara més complicat a l’hora de decidir i que ells també s’ho hauran de jugar tot, o caixa o faixa.
En fi, només espero que guanyi el sentit comú i que els tarragonins no es deixin influenciar massa pel compàs d’una famosa cançó de Lady Gaga...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Blocs que segueixo